lauantai 11. elokuuta 2012

Take a walk on the sunny side. No it's never too late for you to feel alright

heissaan :--)
miekii nyt alotan tän bloggauksen. oon ollu nyt täs tosi kiireinen, jote saa nähä mite ehin tänne kirjottelemaa :) (sysään sit vastuun pinjalle, eiku :D:D) nojoo, tänää olin suunnistusaluemestaruuskisoissa, ja ne ei nyt menny kovin hyvin... aina ei voi voittaa. huomenna ois alueviesti, ja oon sil kyl joukkueen kanssa poikien sarjassa, koska tyttö voi mennä poikie sarjaa, mut ei toisipäi... lol. pitäs jaksaa sit juosta joku 5km, wish me luck. ehkä meil menee hyvin tai sit ei. en pysty vaa tarpeeks vastaamaa muille jätkille, mut ei noi voi mua siitä syyttää, ei pystyis moni muukaa.

ratsastin tänää vaihteeks. ollaa opetettu tota mei yhtä suomehevosta nytte :) neiti menee tosi hienosti kulmat (ravuriks) ja taipuu tosi nätisti. menee melkei kunnolla jo kuolaimellaki. tänää sit sil oli vähä energiaa, ja se vähä hypähteli. ei siis pukittanu - vaa semmoi vähä jännästi :D ja laukkaki löyty vahingossa. viel käynnistä nosti, vaik ei ollu minkäänlaista tarkoitusta kokeilla ees laukkaa, koska siit pitäs tulla ravuri ja laukkaa ei sais löytyy sit oikeestaan... no hups.





nyt jännitän tääl kotona jasun ( jasu on koira ) ja porukoitten kanssa miten käy suomen keihäsmitalin. huhu. tuliski jotaa ;o
ja blogin banneri on vielä kesken, että kävijöille tiedoksi - banneri on tulossa pian ja samoin ulkoasu uudistuu.
kute pinja tos sanoki bloggauksessaa, ni mustaki löytyy tuolta ylhäältä tommone boksi, kannattaa lukea (tai en kyl suosittele) mut kuitenki ;)

iskin tähä nyt jotaa randomia, mitä on otettu kesän mittaa :D ja nyt jännäämään mitaleitten puolesta :) 

-emma




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti