Emma

Mie oon 15-vuotias tyttönen maalta. Harrastan suunnistusta, taidetta (tosin saatan lopettaa..), liikuntaa, heppailua, eräjormailua sun muuta.. :--D suunnistuksessa aattelin alottaa reenaamaa enemmä ja pyrkiä parempii tuloksii. lista on pitkä. ainiin valokuvaus♥ kuten Pinjallakin, miullaki on Canon eos 500D ! Tosin blogissa esiintyy ehkäpä enemmän puhelimella otettuja kuvia :)
 Asun kuusessa, josta ei niin helpolla päästä mihinkään........okei kyl pääsee, huijasin vaa.
 Musiikkimaustani sen verra, et se on laaja - todellakin. Joskus uppoo iha iskelmät ja siitä sit siihe toiseen ääripäähän heavyyn ja muuhun semmosee. Tiettyjä bändejä/artistei o vähä vaikee sanoo, mut yhes vaihees mul oli kyl tosi kova 1D fangirlaus ( ja kyllä voin kutsua itseäni Directioneriksi), nykyään ei enää niinkään. Hiljattai paljo kuunnellu mm. Avril Lavignea, Daughtrya, Simple Plania sun muuta mitä radiosta tulee
 Kotoa meiltä löytyy kuusi hevosta, neljä koiraa ja kaksi kania. Arkea vauhdittaa pieni suloinen harmaapallero Jasu, koiranpentu, jonka sain isältä rippilahjaksi.
     
Mistä aijon kirjoittaa?
- Lifestyleä omasta elämästä ja kannanottoja johoki satunnaisii asioihin :--D emt, ei voi tietää, saa nähä mitä tuleva tuo tullessaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti