torstai 11. lokakuuta 2012

just be true to who you are

mulla oli vähä tylsää, ni kirjottelin huvikseni kirjotuskoneella, rakastan tota fonttia <3
Nyt vihdoin sain kokee pitkästä aikaa sen tunteen, ku kaivaa kaapista juoksukamat, vaihtaa ne päälle ja laittaa nastarit jalkaan. Tätä olin oottanu. Jo se juoksukamojen näkeminen piristi, ja nyt on tosi hyvä fiilis. Juoksin varovasti, ja sit vähä reippaammin - jalka ei sanonu yhtää mitää ! Nyt ootan et tuleeko jotain jälkikipuja, toivottavasti ei. Tää alkaa nyt näyttää jo tosi valosalle. Jos tää nyt kestää ni ootan nii sitä, että saan alottaa taas treenaamaa.
Koulustressaus helpottaa nyt vähä ku kokeet oli ja meni. Kai ne meni iha hyvin. Mun pitäs tsempata vähä, tai ei pakosti, koska keskiarvolla pääsee aika monee paikkaa.. No mut kuitenki aattelin vähä tsempata - tosin nyt se on sitä et ai hitto onks meillä koe huomenna.. Ens jaksossa sitte. Huomenna koulussa on joku challenge-päivä, jotain liikuntajuttuja tehää luokan kanssa toisia luokkia vastaan. Mjaaha, ei oikei innostas.. :D Jos voitettas taas jollai tsemppipisteil, mil voitettii viimeksii iha puhtaasti sen takii et tsempattii toisiimme nii paljo - okei näyteltii sillo, ei tultu oikeesti yhtää toimee mut kyl me nyt näytellä osattii. Okei ei me voiteta.
Pitäs pukeutuu vihreesee, eli samalla on liikennevalopäivä. En kyl tajuu miks meiän liikennevalopäivä on sillee että seiskat punasta päälle, kasit keltasta ja ysit vihreetä. Can't handle. Miksei oo semmosta että varatut pistää tietyn väristä, ja säätävät tiety värist ja sinkut tietyvärist - semmone on mun mielestä oikee liikennevalopäivä. No ei väkisin.
Kävin äitin kanssa kaupungissa ja en oikeestaa löytäny mitää ostettavaa. :D Harvinaista. Aina sillon ku tarvis jotaa ei löydä mitään. Takkia ja kenkiä lähin kattelemaa ( siinä sivussa tulikii koluttua kaikkia muuta vaatetta kaupoista ) mut ei sitte löytyny. Taianki sit palella tän talven.
tykkäsin tosta karvaliivistä, mut itteni tuntien, en kuitenkaa pitäis tota varmaa missää ja likaisin sen ja sotkisin joka paikassa, yhy :c 
rakkaus<3

sunnysin kengät jotka oikei pisti silmää hyllyltä

emma 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti