lauantai 10. marraskuuta 2012

daaa dirlan daaa

Pahoittelen etten oo pahemmi kirjotellu. Haluun pitää tän blogin kirjottamisen sillee että sille ku tuntuu ja oikeesti rauhassa ehtii kirjottaa ni sitte, ettei tuu semmosta pakkopullaa että nyt on pakko kirjottaa blogia. :) Pahoittelen - hyvää tai ei niin hyvää kannattaa odottaa ! Myönnän syyllistyväni siihen, että viikko toisensa jälkeen avaan tämän saman tekstin ja pyyhin siitä kohtia pois ja yritän täyttää ne edes jollakin järkevällä. argh.
Loma meni aikoja sitte, ja oli varmaa paras loma ikinä! Musiikkia, kavereita, leffaa, ruokaa, chillailuja, juttelemista, nauramista, niistä on mun loma tehty. Kiitti kaikille :) 
Yhtenä päivänä oli tavotteena mennä kattomaan Bondia kaverin kanssa. Noh, kaikki meni hyvin siihe asti ku piti liput ostaaa. Papereitahan se sitte kysy, nojaaa, huonoo tuurii ku semmone myyjä sitten sattu. Ei sillä et ei sinne ollu päässy oikeen ikäsiikää jos ei oo ollu papereita. Ei väkisin.
Nyt sitte tässä on ollu kaikenlaista menoa ja tekemistä. Kokeista selvittii ja nyt saa vähä taas hengähtää.
Perjantaina oli Kaamospuhallus Lappeenrannassa, ja käytiin keilaamassa sun muuta tämmöstä kivaa. Esiintyjinä siellä oli Asa ja Laineen Kasperi, ei oikei innostanut, anteeksi vaan. Homman juonsi Kalle Lindroth, eli tutummin Smack bändin laulaja, kotikadussa näyttelevä ja Summerin juontaja!  Lähettii käymää mäkkärissä ja ei meinattu päästä enää takaisin, koska talo oli muka täynnä.. just my luck. Kivaa oli kuitenkii! Parhaimmat naurut pitkää aikaa

vähän esimakua huonepostauksesta ;) 
emmaaa

1 kommentti:

  1. teillä on tunnusta meidän blogissa!>http://hellosailor-lumimari.blogspot.fi/

    VastaaPoista