sunnuntai 25. marraskuuta 2012

festarifiilis


“Jos joku heittää sua kivellä päähän, etkä anna sitä anteeksi, on kuin ottaisit sen saman kiven selkäreppuun kannettavaksesi. Kiviä kertyy ja taakka kasvaa.” – Claas P. Jambor, saksalainen artisti


Toissaviikonloppu oli ehkä paras taas pitkään aikaan. Sillon oli Maata Näkyvissä -festarit Turussa HK-areenalla ja messukeskuksella. Kivaa oli, tosiaanki! Seuraki oli mitä mahtavinta. Ja musiikki.
 Niille, jotka ei tiedä mitä MNF on tai tarkoittaa, voi mennä lukemaan  täältä . Tapahtuma on siis Euroopan suurin kristillinen nuorten tapahtuma. Esiintyjinä oli mm. Disciple (aivan mahtava uusi rakkauteni!), Juha Tapio, Torsten Borg, The Rain, kls., Great Wide North, Claas B. Jambor , Idän ihmeet ja monia muita tuttuja ja tuntemattomiakin artisteja ja yhtyeitä.
Hmph, HK-areenaha on TPS:n kotihalli, ni siellähä oli tietenki kaikke TPS juttua. Mustaa & valkoista, suunniteltii et vaihetaa se mustaa keltaseks. Ja Saipaki voitti pelit sillo, woohoo! Meijjä pojat sai shoutoutit juontajalta ja Torsten Borgilta ;) 
Oisitte saanu videomateriaalia, vielä ihan hyvä laatustaki ( iha positiivisesti yllätyin!), mutta, äiti oli siivonnu mun konetta ilman lupaa sillä aikaa ku olin tuolla festareilla ja poistanu jotakin ohjelmia, ja tää kone ei vaan toimi enää kunnolla, pahoittelen.

juha tapiooo

- emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti