tiistai 18. joulukuuta 2012

tuiskuilua


okei tunnustan, olin kuuntelemassa Antti Tuiskun joulukonserttia, koska ei ollut muutakaan ja en halunnu raveihinkaa lähtea, kiitos :D
Huhhuh ku on ollu kiirettä! Onneks on nyt yks bändiveto sentää pois alta! Soitettiimpa koulun pikkujouluissa, ja ihan hyvin meiän soittamine tais mennä. Tai no mitä nyt semmosta kuulin, että rummut oli loistavat ja syntikka oli vähän liian kovalla, eikä yhen laulajan ääni ilmeisesti pahemmin kuulunut. Mutta kyllä, positiivista löytykii ja oon ilone, että meil meni noinkii hyvin :) Vielä sitten parit harkat ja loistetaan ( tai sit ei loisteta )joulujuhlassa, huhhuh. Toivokaa onnea, haluun et seki veto menee hyvin! 

Muutenkii tässä kaamee häsläys, koska joka päivä on koulun jälkeen jotain, joko bändiharkkoja tai sitte salibandytreenit. Toivoisinkii, että kohta olisi joulu, ja kaikki tää kiire ja häsläys muuttuis semmoseks ihanaksi rauhallisuudeksi ja ois joulu. Vaan joulu, ja se aika ja se tunne. Plää okei en osaa rauhottua joulunakaa, ketä mie koitan huijata, - koska oon niin jouluihminen ni kokoaika pitää olla jotain sitte tekemässä. Käytii kattomassa muuten mun kummipoikaa, voe että ku hää oli sulone ♥  Ainut mikä tässä vähä huolettaa on se, että miten mun käet sitten ristiäisissä kramppaakaan..... Hää painaa nimittäi nyt jo kuuskiloa, että sitten joskus melkein helmikuussa painaa yli seittemän, että kiva sitten jos kaste kestää vielä kauan.. No, onneks tuolta pukinkontista taitaakii löytyä apuvälinettä ongelmaan ;) 

Keksin tosihyviä lahjaideoita, tai no must se oli tosi hyvä idea :oÄitiki tykkäs, ja viel omatekemä! En kyl valitettavasti voi kertoa sitä ennen joulua, sillä mahdollisesti semmoisen paketin saavat ihmiset lukevat tätä blogia :c höh. Kuitenkii, mietin ite, että mitä haluisin joululahjaks. Hmm, jumpini ois kiva, mut äiti mielestä maksaa liikaa. Ei sitte, en oiskaa halunnu maksaa puolia. Okei, kosmetologikäynti ois iha jees ja kahvakuula ja jotai lukemista / leffaa.
Oon herätelly taas kuvausinnostusta jostain kaapin pohjilta. No, kyllähän sitä näköjään löytyy vielä, mutta en saa siirrettyä kuvia koneelle pahemmiten, koska muistia ei ole.... Joten pahoittelen vähyydestä ja sitä rataa :D Kiltisti mei kaks poikaa oli kuvattavana! Tai noh, Jasuli ois halunnu leikkiä ja riehua, mutta minkäs sille voi.. :D 

- Emma 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti