lauantai 1. joulukuuta 2012

I. all i want for christmas is youuu

tein tämmöstä kollaasia, miten tässä itse aloitin joulukuun, tai oikeastaan haeskelin joulufiilistä sun muuta hilavitkutinta.

Jos nyt lähdetään rivikerrallaan vasemmalta oikealle ;
KARKKIA, sitä pitää jouluna olla!
Joulutarina - joskus aikoinaan saatu joululahja, jota vieläkään en ole loppuun saatu. Nyt yritän lukea kyseisen jouluaatoksi, suosittelen muillekkin !
Kropparasvoja, rakastan noita purkkeja ! Molemmat on joululahjoja viimevuodelta, Royale Bouqet Collection By Baylis & Harding  - Vintage Rose käsirasva, ja Mary Kayn Glittergeeli koko kropalle. Tuosta Mary Kaysta en tiedä, mistä niitä voi ostaa, sillä kummini vaimo myy näitä tuotteita ja muualla en ole näihin törmännyt. Mutta suosittelen kyllä!
Ja alariviä viedään - suklaata, Merci - Finest Selection of Chocolates, aivan ihania makuja, tämänkin sain tädiltä pari päivää sitten. Ja joululehtiä, niitä mulla löytyy nyt jo ja oon aivan täpinöissäni kaikista joulusisustuskuvista, tekisi niin mieli laittaa koko koti uuteen uskoon, mutta.... Ideoita jouluun kuitenkin niistä ! :)
+ Love Actually - tämmönen joululeffa, josta romantiikkaa ei puutu, tykkäsin ! 


 Voi tätä lumen määrää nyt ! Perjantaina oli jopa kivaakin herätä siiihen, kun ei ollut sähköjä. Kokemus sekin, en tiedä miten siellä, jossain pääkaupunkiseudulla, tai missä ikinä tätä luetkaan, nämä sähköt toimivat myrskyaikoina. Jos et ole pitempää sähkökatkosta kokenut, kannattaa mennä jonnekkin ja kokeilla :D Kuulostaapa tyhmälle! 
Mutta jokainen voi kuvitella sitä tunnetta, kun aamusi alkaa täydellisellä hiljaisuudella, ei minkäänlaista koneen hurinaa tai radionpauhausta, on vain sinä, ja ruoka, joka tosin lämpenee jääkaapissa, sekä pöydällä loistavat pari kaunista kynttilää, joiden valossa aamusi aloitat. Rauhallinen aamunaloitus, ilman kiirettä ja häsläystä. Tuntui siltä, että mulla ei ole kiire minnekkään - siinä aamupalaa syödessä vaikutti, että aikaa olisi loputtomiin, vaikka joka arkiaamu syyllistyn siihen, että aikaa on liian vähän ja juoksen ympäri huushollia kuin vauhkoontunut eläin etsimässä milloin mitäkin. Ehkäpä tuo auttaisi stressiin, kerran kuin nykyihmiskunta niin ylistressaantunutta ja ylikiireistä onkin, pistetään vaan sähköt poikki ja istutaan hiljaa.  Saattaapa kuulostaa kauhealta, sillä oikeastaan melkein kaikki, mitä tarvitsemme elääkseemme perustuu sähköön. Toisaalta, olen kyllä ihan tyytyväinen siihen, että meillä on sähköt, kiitos vaan sähkömiehille. 
kokkailin vähä ;) namnam hyvää. 


- Emma

2 kommenttia: