maanantai 24. syyskuuta 2012

i need a hero to save me now





tää biisi on iha yli ihana ♥ 

kovi moni ei varmaa tiie MäkGälistä, älkää ottako tätä biisii vakavasti !






Kuvat kertoo enemmän ku tuhat sanaa!
 Perjantaina Anu tuli meille, ja illalla lähettiiki bailandoos. Siel oli DJ:n joku Hi energy ja myöhemmi esiinty JVG & MäkGälis! Se dj oli iha paska, et se vähä latisti fiilistä, mut muute oli kova meno !
   Seuraavana päivänä alkokii isoskoulutusleiri - ei ollu kovin fiksuveto, koska kaikki oli iha sippi
 edellis pvän takia.. No siellä sitte oli nii lagista porukkaa, mut hauskaa oli! Yliväsymys ja hillittömät naurukohtaukset suorastaan paisto meistä. Takassa paistettii omenoita, ja ai että niist tuli hyviä, ku laitto sokeria ja kanelia. Muuteki meitä pilalle hemmoteltii täytekakulla ja kääretortulla ja jäätelöllä - onneks nää leirit ei kestä kauheen pitkää, koska muute oisi armoton jumppapallo, eihä ruokaa voi vastustaa !
ILOISIA UUTISIA, oon oottanu et pääsen kirjottamaa tätä! Elikkäs, mun liikuntakielto on ohi ja nyt saan varovasti valottaa jalan rasittamisen!!! Kävin varovasti vähä juoksemassa tossa yks päivä, ja en muistanu kui ihanaa se on. Ilmakii oli ihana raikas ja syksynen ai että, mutta nyt en uskalla kyl viellä pahemmi juoksennella tai semmoi ettei tuli kerralla liikaa ja mentäs takapakkii täs kuntoutumisessa. En saa mennä salille enkä uida, hmm jaa, no ehin sinne sit myöhemminki.

kiva ku tää bloggeri on joteki shaiba, ja tää ei anna mun muokata tätä tekstiä ! no kiva. en ees nää näitä tekstei <3 soo niceeee.

kysely saatii päätökseen, ja Pinjan kanssa päätettiin että tehään molemmat Huonepostaukset nyt tässä lähiaikoina! :--) toki, jos ideoita löytyy minkälaista postausta olisi kiva tulla, nii saa ehdotella rohkeasti! 

ps. SAIPA ON SARJAYKKÖNE, onks lukijoissa ketää lätkäfania, jos on ketäs kannatatte ? :)

-emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti