perjantai 14. syyskuuta 2012

syksyyyy


handmade by meeh. joo se ei oo oikeesti ton näköne, tää kuva ei anna oikeutta, mut kuitenki c:
 en tiie mut koulu menee iha perseellee :D mua ei vaan kiinnosta. failasin iha mukavasti matikan kokeen, vaik aattelin et osaan sen asian. no kai se meni kuitek iha semisti !
koska oon tukioppilas, meille uskottii hommaks pitää ykkös-kakkosluokkalaisille olympialaiset ja olin sitte urheilukentällä jäädyttämässä itteeni ja vieläki palelee. en tajuu mist ne vetää sitä energiaa nii paljo... meil oli semmone esterata siin, ni ne vetää sitä rundii uuestaa ja uuestaa ja uuestaa. vois ottaa ite mallia, mut mistä sitä energiaa nyt löytys ku ei saa ees urheilla..?
tein tommosta pirtelöä ku tossa kuvas on, puolukkaa ja maitoo ja vaniljajäätelöö, nam oli hyvää :')


 kävin lääkärissa again, kontrolli oli tosi kiva joo.. ei sanonu lääkäri oikeestaa juuta eikä jaata.. jostaa rakennemuutoksesta se puhu ja nyt ne viel kattoo röntgenkuvii.. jes. kaiken kukkuraks vielä kaksi viikkoa ehotonta lepoa, en kestä.......
lopetin muute taiteen,  en jaksanu enää alottaa sitä :--D on sitä jo monet vuodet jo harrastettu ja perustaidot on saatu. eikä taia aikakaa riittää.
en oo ikinä nähny noi hiton isoo yöperhosta ku tossa kuvassa, se oli oikeesti mun rannettakii paksumpi et huhhuh.. vähä säikäytti ekaks :D:D äiti oli iha ihmeissää ja sit mun piti valokuvata sitä sille, koska se ei ollu ikinä nähny noi isoo perhosta. huhhuh. elämän pieniä suuria ihmeitä
koulutin jasua, ja se o tosi oppivaine ( omistajaansa tullu ;) eiku..), mut kuitenki, naksuttimen kans mentii ja hyvin totteli ja oppi uutta, maahan se ei kyl viel osaa kunnol käyä, mut pikkuhiljaa :)
ja tää teksti on joteki sekava ja tylsä, mut ei ollu muutakaa tekemistä ni sit kirjotin kaikkee turhaa :D:D: 

-emma

2 kommenttia:

  1. ihana banneri, ja muutenkin kivan olonen blogi! :)ulkoasu on ihanan lämmin, ja ootte molemmat kauniita! kirjotellaan myös kaverini kans yhteistä blogia ja olis tosi kiva jos viitsisitte käydä katsomassa, kommentoimassa, ja liittymässä lukijoiksi JOS kiinnostutte :) kiitos!
    http://nennandmaija.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ! :-) jooo käyää tietenkii tsiigaas :)
      - Emma

      Poista